Facebook


NANO-Avto

Izdelki NANOAVTO so namenjeni za zaščito in čiščenje vaših jeklenih konjičkov.

Katalog za NANO-TEH Avto

NANO-TEH Čistilo za armaturo 500 ml

NANO-teh čistilo za armaturo je namenjeno čiščenju plastičnih delov avtomobila. Čistilo odstranjuje umazanijo s poroznih in z gladkih površin. Čistilo ne pušča sledi in je primerno za alergike.

5,44 €*
z DDV
NANO-TEH Šampon za tekstil in oblazinjenje 1 l

NANO-TEH šampon za tekstil in oblazinjene dele  je namenjen čiščenju vseh vrst preprog, pohištvenega blaga, oblazinjenega pohištva, notranjosti avtomobila. Nano delci srebra med čiščenjem globoko prodrejo v oblazinjeno plast in zagotavljajo svež vonj. 

5,70 €*
z DDV
NANO-TEH Platišča (set) 30/30 ml
NANO-TEH platišča je premaz, ki temelji na nanotehnologiji, s pomočjo katere lahko zagotovimo samo-čistlini efekt in zagotovimo lažje čiščenje platišč.
19,54 €*
z DDV
NANO-TEH premaz za motorje

NANO-TEH premaz za lak motorja ščiti vaš motor pred vodo, umazanijo in maščobo. Premaz je odporen na kemikalije, sol in kisli dež. Premaz nudi tudi dodatno zaščito pred korozijo. 

S pomočjo premaza bo Vaš motor ostal dlje časa čist in lažje ga boste očistili! 

14,05 €* 10,98 €* / Paket
z DDV
NANO-TEH Brisalci (set) 30/30 ml
Premaz NANO-TEH brisalci za vetrobransko zagotavlja približno 34 % boljšo vidljivost, posledično za 25 % krajši reakcijski čas. Obenem ustvarijo površino, ki je do 70 % odpornejša na umazanijo. Poraba pralne tekočine se zmanjša do 60 %. Pozimi pa premaz zagotavlja lažje odstranjevanje snega in ledu, poleti pa omogoča enostavnejše odstranjevanje insektov.
 
16,10 €*
z DDV
NANO-TEH LAK (set) 100/100 ml

NANO-TEH lak (set): čistilo in premaz za zunanjost avtomobila dlje časa ščiti vaš avtomobil pred vodo, umazanijo in maščobo. Premaz je odporen na kemikalije, sol in kisli dež. Premaz nudi tudi dodatno zaščito pred korozijo. Premaz zagotovi tudi hidrofobno in oleofobno zaščito površine.

27,38 €*
z DDV
NANO-TEH Mleko za poliranje (SET)

NANO-TEH mleko za poliranje
Izdelek je zasnovan z namenom, da zmanjša stroške vdrževanja vašega avtomobila. Izdelek ustvari površino, ki odbija vodo in olja. NANO-TEH mleko za poliranje zagotavlja visok sijaj. Lak postane odpornejši na korozijo, alkohole, vodo, slabo vreme. Zahvaljujoč nanotehnologiji je možno zaščitene dele enostavno očistiti z vodo.

22,64 €* / Kos
z DDV

Voziček je prazen

© 2014 Tidis, d.o.o. — Vse pravice pridržane