Facebook
1 2 Naslednja stran (14 izdelkov)


NANO-Dom

NANO-TEH osvežilec (dezodorant) za čevlje 100ml

Izdelek je narajen za zaščito notranjosti čevlja pred neprijetnimi vonjavami. Produkt dolgo časa učinkovito ščiti obuvala pred neprijetnimi in nezaželenimi vonjavami.

4,40 €* / Kos
z DDV
NANO-TEH Čistilo za plastiko 500 ml
NANO-teh čistilo za plastiko temelji na nanotehnologiji in je posebej razvito za čiščenje plastičnih površin.
5,44 €*
z DDV
NANO-TEH Mehčalec za perilo 1 l

NANO-TEH mehčalec za perilo

- Dolgo trajajoč vonj svežine.
- Anti-statična zaščita.
- Ne povzroča alergij.

5,70 €*
z DDV
NANO-TEH Čistilo za tla 1 l

NANO-TEH čistilo za tla je namenjeno čiščenju tal (umetne mase, keramike, terakota ipd.). Čistilo deluje tudi kot dezodorant in nudi površini anti-statično zaščito.

5,70 €*
z DDV
NANO-TEH Šampon za tekstil in oblazinjenje 1 l

NANO-TEH šampon za tekstil in oblazinjene dele  je namenjen čiščenju vseh vrst preprog, pohištvenega blaga, oblazinjenega pohištva, notranjosti avtomobila. Nano delci srebra med čiščenjem globoko prodrejo v oblazinjeno plast in zagotavljajo svež vonj. 

5,70 €*
z DDV
NANO-TEH SILVER-PROTECT za zaslone in tipkovnice (set) 30/30 ml

NANO-TEH srebrna zaščita za zaslone in tipkovnice (set) nudi permanentno antistatično zaščito, odstrani umazanijo in prah.

6,73 €*
z DDV
NANO-TEH premaz za čevlje 100 ml

NANO-TEH premaz za čevlje ustvari hidrofobno zaščito, omogoča dihanje materiala, podaljša življenjsko dobo zaščitenega materiala. Izdelan je na vodni osnovi.

8,81 €*
z DDV
NANO-TEH Premaz za fuge 100ml

NANO-TEH premaz za fuge
Premaz za fuge je izdelek, ki je bil razvit za zaščito fugirnih površin. Impregnacija omogoča vodoodpornost, “stay clean” efekt, zaščito pred umazanijo in vlago in ostalimi nečistočami. Madeže pa lahko odstranjujemo tudi brez uporabe detergentov. Zadošča samo vlažna krpa.

9,07 €* / Kos
z DDV
NANO-TEH premaz za silikon 100 ml
12,20 €*
z DDV
NANO-TEH Antiwax set 30/100/100ml

ANTIWAX Premaz je izdelek, namenjen zaščiti površin (npr. nagrobnikov) pred umazanijo, voskom, dežjem, nizkimi temperaturami in onesnaženostjo zraka. 

NANO-TEH premaz za kamen AP40

Izdelek je zasnovan za zaščito mineralnih površin (poroznih in neporoznih). Izdelek ima hidrofobne lastnosti,  ki omgočajo, da ostane površina estetska in funkcionalnejša. Izdelek zagotavlja STAY-CLEAN efekt in zaščito tudi ob ekstremnih vremenskih vplivih.

Čistilo za kamen je nova generacija tekočega čistila zasnovana za čiščenje mineralnih površin, keramike in kovinskih površin.

 

21,96 €* / Kos
z DDV

1 2 Naslednja stran (14 izdelkov)
Voziček je prazen

© 2014 Tidis, d.o.o. — Vse pravice pridržane